آیا تاکنون ثبت نام نکرده اید؟

سامانه داوری

تاریخ های مهم

فراخوان شرکت در رویداد1398/11/23

شروع بارگذاری ایده ها1398/12/01

صحت سنجی مستندات ایده1399/08/01

آخرین مهلت ثبت نام و ارسال ایده1399/07/30

برگزاری رقابت 50 نفر برگزیده کشوری1399/08/01

اعلام نتایج منخبین نهایی کشوری1399/09/16

کاربران آنلاین 2

بازدید روزانه 164

بازدید کل 20729

تبلیغات

دانشگاه آزاد اسلامی قزوینحوزه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

معرفی ایده

جشنواره موج جشنواره­ ایی تخصصی جهت شناسایی ایده و محصولات فن­آورانه فرهنگی است که در دو سطح ایده و محصول برگزار می­شود. این رویداد با هدف شناسایی و توانمند­سازی دانشجویان خلاق و معرفی آنها به مراکز نوآوری و شتابدهی و انجام حمایت­های لازم صورت می­گیرد. این جشنواره به عنوان یک رویداد ایده پرور در سطح ملی، به عنوان بستری مناسب جهت تقویت نگاه خلاقانه و علمی به نیازهای حوزه فرهنگی در نظر گرفته شده است. از این رو معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و شعار سال 1398«رونق تولید» در نظر دارد با هدف رشد فکری و تقویت خلاقیت و نوآوری و حمایت از آثار و محصولات دانشجویان با رویکرد فرهنگی و دینی و حمایت از ارائه محصولات دانشجویی، جشنواره موج ( نخستین جشنواره ایده ها و فن آوری های فرهنگی خلاقانه ) را به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین برگزار نماید.

ویژگی­ها و مشخصه­ های کلی جشنواره

1. رعایت اصول نوآوری و خلاقیت در حوزه های  فرهنگی، مذهبی؛

2.  عدم کپی برداری و رعایت حقوق صاحب اثر؛

3.  اثر مورد نظر دارای اثر بخشی فرهنگی باشد ؛

بخش ایده محور جشنواره

1- متقاضیان لازم است مشخصات ایده را با رعایت محورهای یاد شده و شاخص­های مشخص شده جشنواره به شرح فوق از جمله خلاقانه بودن، قابلیت تجاری نمودن، دارای اثر بخشی فرهنگی و عدم کپی برداری) همراه با ذکر مشخصات ایده، مشخصات صاحب و یا صاحبان ایده به همراه فرم­های مربوطه در سایت جشنواره به آدرس http://moj.qiau.ac.ir  بار گذاری نمایند.

تبصره 1 : در این رویداد فقط ایده­هایی که در زمینه تولید محصولات و یا ارائه خدمات در حوزه محورهای رویداد است، پذیرفته خواهد شد.

تبصره 2 : ایده­های منتخب که قابلیت تجاری سازی داشته باشند به مراکز رشد و شتاب دهنده معرفی می شوند و می­توانند در مرحله محصول محور نیز شرکت نماید.

2 - زمان برگزاری بخش ایده محور جشنواره سوم و چهارم اردیبهشت ماه سال 1399 خواهد بود.

شیوه اجرا (ایده محور):

1. کلیه ایده­ ها در سایت  جاری جشنواره سراسری ایده ­ها و محصولات فرهنگی خلاقانه به آدرس http://moj.qiau.ac.ir  بارگذاری می ­شود.

2. ایده­ های بارگذاری شده توسط هیات­های تخصصی و داوران جشنواره بررسی شده و ایده ­های منتخب جهت شرکت در مرحله نهایی اعلام خواهد شد.

3.  ایده­ های منتخب اولیه در رویدادی دو روزه در واحد میزبان (قزوین) به رقابت می پردازند.

4. در روز اول با حضور کارشناسان و مربیان تخصصی ایده­ ها جهت ارائه سازماندهی خواهد شد.

5. در روز دوم در هر بخش رویداد با حضور داوران کشوری، صاحبان ایده­ ها در یک زمان مشخص ایده ­های خود را ارائه خواهند داد.

6. از بین ایده­ های ارائه شده در هر بخش از محورهای پنجگانه ده ایده برتر انتخاب و تقدیر خواهند شد که جایزه نفرات اول تا سوم به شکل ویژه خواهد بود.

ایده­ های منتخب جهت تبدیل شدن به محصول و یا خدمت قابل ارائه به مراکز نوآوری و شتابدهی معرفی خواهند شد.

تا جشنواره موج

تا جشنواره موج

پوستر جشنواره موج

حامیان معنوی